Altis Belém Hotel, Lissabon. Beliggenhed

Vis kort
GPS Koordinater: Breddegrad 38.69339 Længdegrad -9.21059

Belém er et område i Lissabon, som strækker sig langs Tejofloden lige vest for det historiske centrum. Der er store åbne pladser, og det er nemt at komme dertil med bil og offentlige transportmidler. Det er et levende område med mange restauranter og barer, og her er nogle af de mest betydningsfulde attraktioner i Lissabon, bl.a. Belém-tårnet, Jerónimos-klosteret, Discoveries-monumentet og Belém kulturcenter (CCB), hvor man finder den vigtigste moderne kunstsamling i Portugal. Og så ligger her ikke mindst det travleste og mest berømte bageri i Lissabon.

I gåafstand fra alle disse attraktioner og lige ved floden med en fantastisk udsigt ligger det 5-stjernede hotel Altis Belém Hotel & Spa. Hotellet ligger i et af de mest populære områder i Lissabon, så der hviler altid en afslappet ferielignende atmosfære over det hele.

Det er nemt og bekvemt at komme til Lissabons historiske centrum og alle seværdighederne i det magiske Sintra og langs Estorilkysten, bla.a. det stilfulde Cascais og de fantastiske golfbaner.

På Altis Belém Hotel & Spa føler man, at man er i centrum af det hele.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
  • location04.jpg
  • location05.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.