Grupper och Incentives, Evenemangplats i Fátima

Dom Gonçalo Hotel and Spa är efterfrågad för festmåltider (privata och företags) och möten. Med ett hängivet händelseteam som har årtiondens erfarenhet och sålunda garanterar att ert evenemang är felfri och lyckad.

Den enastående restaurangen och stor kapacitet (middagsområde för över 500 personer om man inkluderar restaurangen och trädgårdsterassen) gör det till ett perfekt avgörande för familj eller business måltid.

För businessmöten och andra evenemanger, finns det 5 hängivande och flexibla rum som är upplysta med naturljus, inkvarterande 13 personer för mindre möten, men totalt kan det ta emot över 500. Det finns en gratis parkeringsplats, trådlös internet, bekväma säten, luftkonditionering och den nyaste audiovisualiska utrustningen. Restaurangen är naturligtvis tillgänglig för alla och vilken förfriskning ni nu vill att det serveras, från en lättare, till en mer generös kötträtt för att tillfredsställa den mest krävande gourmen.

  • meet01.jpg
  • meet02.jpg
  • meet03.jpg
  • meet04.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.