Dom Goncalo Hotel, Fátima, Portugal

I Fatimas mystiska stad, hittar ni det fyra stjärniga boutique Dom Gonçalo Hotel and Spa. Det har drivits över 40 år av samma familj, deras personliga beröring synes i varje perfekta detalj, deras professionella ledning och vänliga, effektiva och taktfulla personal som uppför sig som era perfekta betjänare under ert besök.

Det är omedelbart klart, att det här är ett speciellt hotell, olikt än så många andra. Sin kvinnliga beröring, bekväm och sensuell, med doften av alldeles nyss klippta blommor svävande överallt och handarbete i stället för industriprodukter ger en riktig äkta erfarenhet.

Njutande ev ett privilegierat läge för att besöka Our Lady of Fátimas helgedom, är hotellet mycket mera än en bas för en religiös pilgrimsresa. Njut av ett romantiskt gömställe med ett spa program, eller använd det som en bas för att utforska mellan-Portugal. Det är också perfekt för affärsresande, eller som en kick-off destination, där enastående mötesutrymmenas enaståendehet kan jämföras bara med utomhus aktiviteterna och möjliga kulturbesök.

Dom Gonçalo hotellet och spa uppfyllar säkert era semester förväntningar!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.