Dom Gonçalo Hotel Spa

Varje egenskap hos Dom Gonçalo Hotel & Spas enastående, nya 450 m2 Dom Spa Wellness Centre är designat för att optimera ditt välmående. Designen, dekorationen och belysningen är soft och inbjudande. Diskreta dofter lugnar dig och väcker dina sinnen. Den dagliga stressen och den ackumulerade spänningen försvinner, den mentala och fysiska hälsan ökar och den naturliga harmonin mellan ditt medvetande och kroppen återställs.

Låt vårt erfarna team med terapeuter skräddarsy ett optimalt program från det stora program som finns tillgängligt för dig. Du kan starta med en avslappande hydroterapi, en lyxig massage och kroppsskrubbning och sedan en kroppsmask, som exempelvis lera eller choklad, och runda av med en föryngrande ansiktsbehandling.

Germaine de Capuccinis havs- och asiatiskt inspirerande produkter, Décleors serie med naturliga ämnen och ämnen som är fria från konserveringsmedel och Alexandra Soveras exklusiva biologiska serie har valts för att säkerställa inte bara maximal effektivitet men också säkerhet och miljöansvar.

I spat finns den upphettade inomhuspoolen, en jacuzzi, ett turkiskt bad, en bastu, uppvärmda bäddar, fitnesscenter och behandlingsutrymmen. Du kommer att tycka mycket om upplevelsen av en känslodusch, där du kan kombinera olika komponenter, som inkluderar olika dofter, som mint eller citron, olika kromoterapier, och olika slags typer och intensiteter av sprayer som är skräddarsydda för att tillfredsställa dina sinnen.

Dom Spa Wellness Centre välkomnar dig till en värld av lyx…


  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpg
  • spa_04.jpg
  • spa_05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.