test_promo

Restaurants en Bars in het Porto Mare Hotel

De Chef-kok van Vila Porto Mare, Alcino Marques, staat aan de leiding van een professioneel team dat culinair genot en een heerlijke dinerervaring samenbrengt. Van buffet tot à la carte, van Madeiraanse tot de mediterraanse smaken, van een kop thee in de middag tot cocktails aan het zwembad, de gasten kunnen genieten van geweldig eten en uitstekende service in de restaurants en bars van Porto Mare.

Restaurant Atlântida
Begin de dag met een goed gevuld ontbijtbuffet, geserveerd in restaurant Atlântida. In de avond is er een warm buffet, en zijn er kookdemonstraties, gespecialiseerd in de internationale cuisine. De maaltijden kunnen ook genuttigd worden op het prachtige terras met uitzicht op het zwembad.

Openingstijden:
Ontbijt van 07.30 tot 10.30 uur
Diner van 18.30 tot 21.30 uur

Restaurant Alfama
In Restaurant Alfama wordt ook een ontbijtbuffet geserveerd. Dit restaurant bedient u van een onweerstaanbaar aanbod aan Madeiraanse specialiteiten en traditionele Portugese gerechten. Voor de lunch en het diner kunt u kiezen uit à la carte of een vast menu. Gasten kunnen van een romantische maaltijd genieten in de chique binnenruimte of op het terras met uitzicht op de tuin.

Openingstijden:
Ontbijt van 07.30 tot 10.00 uur
Lunch van 12.30 tot 15.00 uur
Diner van 19.00 tot 22.00 uur

Restaurant Med
Restaurant Med bevindt zich in een aparte, intieme ruimte, die werd geïnspireerd door Grieks en Marokkaans design. Het restaurant serveert een heerlijke selectie uit de Mediterraanse keuken, en verzorgt maaltijden à la carte. Verse vis en visschotels worden ten zeerste aanbevolen, en er is een ruime keus uit de selectie lokale en regionale wijnen voor bij uw maaltijd. Er is ook een kindermenu mogelijk.

Dagelijks geopend van 19.00 tot 22.00 uur

Restaurant Il Basilico
Het aan zee gelegen restaurant staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken, met een ruime keuze uit verschillende soorten pasta, risotto en pizza. Gerechten worden à la carte aangeboden, en gasten kunnen van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de zee. Er is ook een kindermenu verkrijgbaar.

Openingstijden:
Lunch van 12.30 tot 15.00 uur
Diner van 19.30 tot 22.00 uur

Bar Portofino
Deze gezellige bar is ideaal om te rustig te genieten van een drankje of een lichte maaltijd. Gasten kunnen ontspannen op het terras zitten, of de aanwezige boekencollectie in alle talen bekijken. Er wordt een traditionele Engelse middagthee aangeboden, met een ruime keus aan sandwiches, cake en scones. In de avond is er live muziek.

Dagelijks geopend van 10.00 tot 24.00 uur (14.00 tot 24.00 in de zomer)

Bar Varanda
Met zijn perfecte ligging naast het zwembad kunnen gasten hier genieten van een verfrissend drankje of lichte snack.

Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur

Bar Lido
Hier begint het feest wanneer de zon ondergaat op Madeira. De koloniaal ingerichte bar ligt naast restaurant Med, en heeft een uitgebreid entertainmentprogramma voor iedere avond. Geniet van een glas wijn of een cocktail, terwijl u luistert naar traditionele folklore en Fado, of ga mee dansen.

Dagelijks geopend van 19.00 tot 24.00 uur

Bar Oceano
Bar Oceano is een rustige cocktailbar met een ruime keuze aan hapjes en drankjes. Een pianist verzorgt live muziek in de avond.

Dagelijks geopend van 10.00 tot 24.00 uur

Doce-Lima Ice-Cream Parlour
Verwen uzelf met echt Italiaans ijs bij Doce-Lima, naast Restaurant Il Basilico op de promenade. Er zijn ook verschillende koffiespecialiteiten en heerlijke crêpes verkrijgbaar.

Dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur

 
Nederlands
  • portomare_restaurants01.jpg
  • portomare_restaurants02.jpg
  • portomare_restaurants03.jpg
  • portomare_restaurants04.jpg
  • portomare_restaurants05.jpg
  • portomare_restaurants06.jpg
  • portomare_restaurants07.jpg
  • portomare_restaurants08.jpg
  • portomare_restaurants09.jpg
  • portomare_restaurants10.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.