test_promo

Restauranter og barer på Porto Mare Hotel

Kjøkkensjefen på Vila Porto Mare, Alcino Marques, leder et proft team som blandet epikuristens kjøkken til en fin matopplevelse. Fra buffer til à la carte, Madeiras og Middelhavets smaker, te om ettermiddagen og drinker ved bassenget. Gjestene kan nyte herlig mat og oppmerksom betjening på Porto Mares flotte restauranter og barer.

Restaurant Atlântida
Start hver dag med en frokostbuffé som serveres i restauranten Atlântida. Hver kveld tilbyr restauranten en temabuffé, med mat demonstrasjoner, der spesialiteten er det internasjonale kjøkken. Måltider kan også serveres på den vakre terrassen som har utsikt til bassenget.

Åpningstider:
Frokost fra 07.30 til 10.30
Middag fra 18.30 til 21.30

Restaurant Alfama
En frokostbuffé blir også servert på restauranten Alfama. Denne restauranten tilbyr et uimotståelig utvalg av madeiriske spesialiteter og tradisjonell portugisiske mat, med en à la carte-service eller en fast meny til lunsj og middag. Gjestene kan nyte et romantisk måltid inne eller på terrassen med utsikt over hagen.

Åpningstider:
Frokost fra 07.30 til 10.00
Lunsj fra 12.30 til 15.00
Middag fra 19.00 til 22.00

Restaurant Med
Restaurant Med er et intimt og særegent sted som er inspirert av gresk og marokkansk design. Restauranten serverer et herlig utvalg fra Middelhavets kjøkken, og à la carte-service til middag. Fersk fisk og sjømat anbefales på det sterkeste, samt et bredt utvalg av lokale og regionale viner som passer til måltidet ditt. En barnemeny er også tilgjengelig.

Åpent daglig fra 19.00 til 22.00

Restaurant Il Basilico
Beliggende på promenaden langs havet er populære Restaurant Il Basilico godt kjent for sitt italienske kjøkken, som inkluderer er bredt utvalg av pasta, risotto og pizzaretter. Det tilbys à la carte-service til lunsj og middag, men gjestene kan også kose seg med al fresco på terrassen, mens de nyter den vakre havutsikten. En barnemeny er også tilgjengelig.

Åpningstider:
Lunsj fra 12.30 til 15.00
Middag fra 19.30 til 22.00

Bar Portofino
Sjarmerende Bar Portofino er et rolig sted å nyte en drink eller et lett måltid. Gjestene kan slappe av på terrassen ved hagen eller lete gjennom samlingen av bøker på alle språk på biblioteket. En tradisjonell engelsk ettermiddag med te serveres daglig, og det tilbys et bredt utvalg av smørbrød, kaker og scones. Om kvelden er det levende musikk i baren.

Åpent daglig fra 10.00 til 24.00 (14.00 til 24.00 om sommeren)

Bar Varanda
Med en flott beliggenhet ved siden av ressortens svømmebasseng kan gjestene nyte en forfriskende drink eller snacks på Bar Varanda.

Åpent daglig fra 10.00 til 18.00

Bar Lido
Når sola går ned på Madeira, begynner festen på Bar Lido. Med beliggenhet ved siden av Restaurant Med, arrangere denne baren, med kolonistil, et livlig underholdningsprogram hver kveld. Nyt et glass vin eller en drink, mens du underholdes av tradisjonell folkemusikk og Fado, eller bli med på musikken og dansen.

Åpent daglig fra 19.00 til 24.00

Bar Oceano
Bar Oceano er en avslappende cocktailbar som tilbyr et bredt utvalg av snacks og drinker. En pianist spiller levende musikk de fleste kvelder.

Åpen daglig fra 10.00 til 24.00

Doce-Lima isbar
Skjem deg bort med ekte italiensk iskrem på Doce-Lima, som ligger rett ved siden av Restaurant Il Basilico på promenaden. Spesiell kaffe og herlige pannekaker er også tilgjengelig.

Åpent daglig fra 11.00 til 20.00

 
Norsk
  • portomare_restaurants01.jpg
  • portomare_restaurants02.jpg
  • portomare_restaurants03.jpg
  • portomare_restaurants04.jpg
  • portomare_restaurants05.jpg
  • portomare_restaurants06.jpg
  • portomare_restaurants07.jpg
  • portomare_restaurants08.jpg
  • portomare_restaurants09.jpg
  • portomare_restaurants10.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.