test_promo

Porto Mare Hotel Restauranter og Barer

Vila Porto Mares visionære chefkok Alcino Marques står i spidsen for et professionelt team, som blander det europæiske køkken med alverdens køkkenkunst. Her serveres alt lige fra buffeter til a la carte, eftermiddagste og retter fra Middelhavet og Madeira til cocktails ved poolen, så hotellets gæster har alle muligheder for at nyde den udsøgte mad og den venlige gæstfrihed i Porto Mares udsøgte restauranter og barer.

Restaurant Atlântida
Start hver morgen med en stor morgenmadsbuffet, som serveres i Restaurant Atlântida. Hver aften serveres der en temabuffetmiddag. Restauranten er specialister inden for det internationale køkken og viser også, hvordan nogle af retterne tilberedes. Man kan også få serveret maden på den skønne terrasse med udsigt over poolen.

Åbningstider:
Morgenmad fra kl. 07.30 til 10.30
Middag fra kl. 18.30 til 21.30

Restaurant Alfama
Restaurant Alfama serverer også morgenmadsbuffet. Restauranten serverer et uimodståeligt udvalg af specialiteter fra Madeira og det traditionelle portugisiske køkken med a la carte-menu eller en fast menu til frokost og middag. Gæsterne kan nyde en romantisk middag i den elegante indendørs restaurant eller på terrassen med udsigt over haven.

Åbningstider:
Morgenmad fra kl. 07.30 til 10.00
Frokost fra kl. 12.30 til 15.00
Middag fra kl. 19.00 til 22.00

Restaurant Med
Restaurant Med er intim og anerledes, inspireret af græsk og marokkansk indretning. Restauranten serverer et udsøgt udvalg af middelhavsretter med a la carte til middagen. Frisk fisk og skaldyr anbefales med det store udvalg af lokale og regionale vine serveret til måltidet. Der er også en børnemenu.

Åben dagligt fra kl. 19.00 til 22.00

Restaurant Il Basilico
Den populære Restaurant II Basilico, som ligger ved havnepromenaden, er berømte for deres autentiske italienske køkken, bl.a. pasta, risotto og pizza. Til frokost og middag er der en a la carte-menu, og gæsterne kan også vælge at spise ”al fresco” på terrassen og nyde den fantastiske havudsigt. Der er også en børnemenu.

Åbningstider:
Frokost fra kl. 12.30 til 15.00
MIddag fra kl. 19.30 til 22.00

Bar Portofino
Den charmerende Bar Portofino er et roligt sted, hvor man kan nyde en drink eller et let måltid. Gæsterne kan slappe af på terrassen ved haven eller kigge i samlingen med bøger på flere sprog i biblioteket. Der serveres dagligt traditionel engelsk ”afternoon tea” med et stort udvalg af sandwich, kager og scones. Om aftenen er der levende musik i baren.

Åbent dagligt fra kl. 10.00 til 24.00 (om sommeren fra kl. 14.00 til 24.00)

Bar Varanda
Med den bedste beliggenhed ved siden af resortens swimmingpool kan gæsterne nyde en forfriskende drink eller snack i Bar Varanda.

Åbent dagligt fra kl. 10.00 til 18.00

Bar Lido
Når solen går ned over Madeira, starter livet på Bar Lido. Denne bar i kolonistil ligger ved siden af Restaurant Med og byder på et livligt underholdningsprogram hver aften. Nyd et glas vin eller en cocktail, og bliv underholdt med traditionel folklore og Fado, eller deltag i underholdningen.

Åbent dagligt fra kl. 19.00 til 24.00

Bar Oceano
Bar Oceano er en afslappet cocktailbar, som serverer et udvalg af snacks og drinks. De fleste aftener underholder en pianist.

Åbent dagligt fra kl. 10.00 til 24.00

Doce-Lima Ice-Cream Parlour
Nyd en ægte italiensk is på Doce-Lima, som ligger ved siden af Restaurant II Basilico på promenaden. Her serveres også kaffe og lækre crepes.

Åbent dagligt fra kl. 11.00 til 20.00

 
Danish
  • portomare_restaurants01.jpg
  • portomare_restaurants02.jpg
  • portomare_restaurants03.jpg
  • portomare_restaurants04.jpg
  • portomare_restaurants05.jpg
  • portomare_restaurants06.jpg
  • portomare_restaurants07.jpg
  • portomare_restaurants08.jpg
  • portomare_restaurants09.jpg
  • portomare_restaurants10.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.