test_promo

Hotel Porto Santa Marian tilat

Siitä lähtien kun todellinen hotellimukavuus on osana mitä tahansa lomasuunnitelmaa, vieraat voivat luottaa siihen että saavat äärimmäistä laatua tiloissa ja palveluissa kun yöpyvät Hotel Porto Santa Mariassa.

Rauhallisia näköaloja yli meren tai intiimejä vihreitä puutarhoja jotka koristavat hotellin ulkoilma alueita voi ihailla omasta majoituksesta. Sisältäen joukon tiloja, keittokomeroita ja viehättäviä parvekkeita, näissä huoneissa oleva virkistävä ilmapiiri luo ihanteellisen puitteen vieraille heidän käyntinsä aikana.

Virkistämään kuumaa päivää, kaksi ulkoilma uima-allasta on sisällytetty sekä aikuisille että lapsille. Promenade baari tarjoaa drinkkejä ja kevyitä virvoitusjuomia vieraille jotka ovat uima-altaalla tai rannan kävelykadulla. Tarjoillen vieraille sisätiloissa klo: 24.00 asti, elävää musiikkia soitetaan Captain´s baarissa – viihteellistä ajanvietettä kaikille.

Kuntoilu voi olla mukava harrastus, jopa lomanne aikana. Varmistakaa että käytte kuntosalilla (ilmainen vieraille), lämmitetyssä sisäaltaassa, saunassa, porealtaassa ja kahdessa hieronta- ja hoitohuoneessa.

Arsenal ravintola tarjoilee tyylikkäitä bufetteja, à la carte ruokalistoja ja herkullisia aterioita aamiaiseksi, lounaaksi ja illaliseksi. Tässä ravintolassa tarjoillut herkulliset maut tulevat varmasti antamaan teille veden kielelle saavan syyn nousta ylös aamulla ja pysyä tyytyväisenä erinomaisen illallisen sisältävän illan jälkeen.

Erityishinnat saaren kahdelle golfkentälle voidaan järjestää, samalla kun ne jotka jäävät mieluummin sisätiloihin voivat nauttia snooker pelistä. Jos ette voi matkustaa ilman kirjaa, kirjasto, lukuhuone ja istuma-alue löytyvät varmistamaan jotta lukeminen ei olisi este lomanne aikana.

Wi-Fi yhteys on saatavilla aulassa ja internet sovittimen voi pyytää vastaanotosta huoneen sisäiseen käyttöön. Katettu pysäköintialue ja pesulapalvelut on kaikki sisällytetty. Tärkeimmät luottokortit hyväksytään myös.


 
Finnish
  • portosantamaria_facilities01.jpg
  • portosantamaria_facilities02.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.