Hotelfaciliteter på Olissippo Oriente

Hotel Olissippo Oriente er et fuldt udstyret moderne, specialbygget 4-stjernet hotel med mange faciliteter, som gør opholdet yderst komfortabelt. Hvis man kommer med bil, er der et stort og sikret parkeringsområde (mod ekstra betaling).

Adgang til internettet er væsentlig for mange, og det er ikke noget problem i dette område. Der er trådløs internetadgang i hele hotellet (i de offentlige områder), og hvis man ikke selv har en bærbar computer med, kan man benytte hotellets computerområde, hvor der er computere med internetadgang til rådighed (ekstra betaling for internetadgang).

Businesscentrets computere og printere (mod ekstra betaling) giver mulighed for, at man kan få arbejde fra hånden, og der er også aviser, så man kan holde sig a jour med alt, hvad der sker rundt omkring i verden.

Servicen er i top, og der bliver sørget for, at gæsterne får et så behageligt ophold som muligt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, så man kan tjekke ind og ud, når det passer bedst, og når restauranten, baren og coffee shoppen er lukket, kan man altid kontakte room service, som er åben 24 timer i døgnet. Personalet vil gøre alt, for at gæsterne får et så behageligt ophold som muligt.


Tjek priser og bestil online
  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.