Hotellin tilat Olissippo Orientessa

Hotel Olissippo Oriente on hyvin varustettu, uudenaikainen, tilaustyönä rakennettu neljän tähden hotelli, monilla tiloilla tekemään sen vieraiden elämästä mukavampaa. Jos matkustatte esimerkiks autolla, tulette arvostamaan laajaa ja turvallista parkkialuetta (lisämaksusta).

Internet yhteydestä on tulossa kasvavaa vauhtia elintärkeä ja on monta tapaa nauttia siitä täällä. Johdoton yhteys on saatavilla läpi hotellin, (yleisalueilla) ja jos ette tuoneet mukananne kannettavaa tietokonetta voitte käyttää hotellin internet pisteitä, jossa mukavasti sijoitetut tietokoneet internet yhteydellä on saatavilla (internet yhteys lisämaksusta).

Liiketoimikeskuksen tietokone ja tulostin (lisämaksusta) ovat myös mukana jotta saatte tuon kiireisen työn tehdyksi ja sanomalehdet auttavat pitämään teidät kosketuksessa kansainvälisiin asioihin.

Palvelu on korkeinta luokkaa ja kaikki mahdollinen tehdään takaamaan että käyntinne on niin mukava kuin mahdollista. Ympärivuorokautinen vastaanotto palvelu suo teille mahdollisuuden kirjoittautua sisään ja ulos koska tahansa se sopii teille ja jopa kun hotellin ravintola, baari ja kahvila ovat kiinni voitte luottaa erinomaiseen ympärivuorokautiseen huonepalveluun. Tulette huomaamaan että hotellin henkilökunta on innokas tekemään käynnistänne niin mukavan kuin mahdollista.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.