Hotellbekvämligheter vid Olissippo Oriente

Hotel Olissippo Oriente är ett fullt utrustat, modernt, skräddarsytt 4-stjärnigt hotell, med alla sorts bekvämligheter som gör gästernas liv behagligt. Om du exempelvis reser med bil kommer du att uppskatta det stora och säkra parkeringsområdet (ingen extra kostnad).

Att ha internetuppkoppling har blivit allt viktigare och det finns många sätt att utnyttja en sådan här. Det finns trådlös uppkoppling på hela hotellet (i de allmänna utrymmena) och om du inte har tagit med dig en laptop kan du använda hotellets internetpunkter, där bekvämt placerade datorer med internetuppkoppling finns tillhanda (internetuppkoppling till extra kostnad).

Affärscentrets dator och skrivare (mot extra kostnad) hjälper också till att få det där brådskande jobbet gjort och tidningarna ser till att hålla dig uppdaterad om internationella händelser.

Servicen ligger på högsta tänkbara nivå och största möjliga omsorg läggs ner på att se till att din vistelse blir så behaglig som möjligt. En 24-timmars receptionsservice ger dig möjlighet att checka in och ut när det passar dig och till och med när hotellets restaurang, bar och café är stängda kan du räkna med en utmärkt 24-timmars room service. Du kommer att upptäcka att hotellets personal gör allt för att du ska få en så bra vistelse som möjligt.


Se priser och boka online här
  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.