Hotel Olissippo Oriente Lissabonin

Uudenaikainen ja tyylikäs neljän tähden Hotel Olissippo Oriente on sijoitettu Lissabonin uuden Parque das Nações lähiön sydämeen. Täysin uudistettu toimimaan Lissabonin Expo 98 paikkana, tämä kaunis alue joen äärellä on nykyään Lissabonin uusi liiketoimi alue, jossa on upea anti ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetapahtumapaikkoja.

Nykyaikaisella arkkitehtuurilla ja suunnittelulla, Olissippo Oriente on tyylikäs ja vaikuttava samalla kun se on tervetulleeksi toivottava ja rento. Himmeän valon, luonnonvarjojen ja huolellisen valaistuksen tausta asettaa hienostuneet värikorostukset. Yhdessä erottavan huonekalu-, kangas- ja virkistysmahdollisuuksien valikoiman kanssa tämä tekee yleisalueista ja huoneista levon ja mukavuuden turvapaikan.Teknisesti hyvin varustettu, hotellissa on uudenaikaiset tilat, sisältäen johdottoman internetin läpi hotellin, joka tekee käynnistänne entistä mukavamman.

Ympäröivien ravintoloiden ja baarien, konserttisalien, kasinon ja meriakvaarion määrä tarkoittaa että on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä ja aktiviteettejä ja niiden läheisyys tekee hyvin helpoksi kokea ne. Sen mukavalla pääsyllä, erinomaisilla tiloilla ja kiinnostavalla ympäristöllä ei ole ihme että se on myös suosittu tapahtumapaikka liiketoimitapahtumille.

Olissippo Oriente on ihanteellinen valinta nauttia tämän elävän lähistön ainutlaatuisista nähtävyyksistä, toimimaan lähtökohtana tutkia Lissabonia ja seuraavaan liiketoimikokoontumiseen.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • welcome01.jpg
  • welcome02.jpg
  • welcome03.jpg
  • welcome04.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.