Restaurant en Bar

Luís Baena is de aangewezen chef-kok van Tivoli Hotels. Zijn onmiskenbare en persoonlijke stijl is experimenteel, hij combineert veel referenties en invloeden, het resultaat van zijn grote ervaring en vele reizen. Hij heeft overal ter wereld gewerkt als chef-kok in 5-sterrenhotels en op Scandinavische cruises. Hij heeft mogen werken met topkoks zoals Paul Bocuse en Joël Robuchon tijdens een carrière die al 25 jaar duurt. Hij introduceert een opnieuw geïnterpreteerd concept van de Portugese keuken.

Olivier Avenida restaurant en bar

Een origineel menu met ruime keuzemogelijkheden voor een speciaal diner in een kosmopolitische en moderne sfeer in de hele zaal. Geniet van een maaltijd bereid door de bekroonde Chef Olivier. Mediterrane ingrediënten in combinatie met internationale stijlen leiden tot unieke en aparte smaken. Zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zullen verrast zijn. Een innovatieve ovalen bar in het restaurant is prima geschikt voor een drankje terwijl u toekijkt hoe uw eten wordt bereid. Er zijn ook een aantal achteraf plekken, die ideaal zijn voor wat zaken doen of gewoon ontspannen met wat vrienden.

Ontbijt van 07.00 – 10.30 uur
Lunch van 12.30 – 15.00 uur (maandag tot vrijdag)
Diner van 19.00 – 24.00 uur
Bar: 10:30 - 24:00 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.