Restaurang och Bar

Luís Baena har blivit utnämnd till chefsköksmästare för Tivoli Hotels. Hans distinkta och personliga stil är experimentell och är en kombination av många olika referenser och influenser – ett resultat av hans upplevelser och resor. Han har arbetat över hela världen som chefsköksmästare på 5-stjärniga hotell och på många skandinaviska kryssningsfartyg. Han har också samarbetat med mästerliga köksmästare som Paul Bocuse and Joël Robuchon under en karriär som sträcker sig över 25 år. Han kommer att återintroducera ett koncept från det portugisiska köket.

Olivier Avenida restaurang och bar

Prova en originell och vidsynt meny för en alldeles speciell måltid i en kosmopolitisk och modern atmosfär. Njut av en måltid komponerad av den prisbelönta köksmästaren Olivier. Medelhavsingredienser blandade med internationella stilar resuterar i unika och distinkta smaker. Här kommer även de allra mest krävande gommar att bli överraskade. Restaurangens ovala bar är perfekt för en drink medan du ser på hur måltiden tillagas. Det finns också mer diskreta utrymmen på hotellet som är idealiska för att diskutera affärer på  eller för att koppla av med dina vänner.

Frukost 07:00 – 10:30
Lunch 12:30 – 15:00 (Måndag till fredag)
Middag 19:00 – 24:00
Bar: 10:30 - 24:00 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.