Restaurant og Bar

Luís Baena er utnevnt som kjøkkensjef på Tivoli hotellene. Hans distinktive og personlige stil er eksperimentell og kombinerer mange referanser og påvirkninger, et resultat av hans opplevelser og reiser. Han har jobbet over hele verden som Executive Chef på 5-stjerners hotell og på skandinaviske cruise og samarbeidet med mesterkokker som Paul Bocuse og Joël Robuchon. Karrieren hans strekker seg over 25 år og han vil nå innføre et nytt begrep på portugisisk mat.

Restaurant og Bar Olivier Avenida


En original og variert meny for et spesielt måltid i en kosmopolitisk og moderne atmosfære. Nyt et måltid skapt av den prisbelønte Chef Olivier. Mediteranske ingredienser blandet med internasjonale stiler resulterer i unike og distinktive smaker. Selv de mest kresne ganer vil bli overrasket. En nyskapende oval bar i restauranten er perfekt for en drink mens du ser maten blir tilberedt. Det er også mer tilbaketrukne områder som er ideelle for businessprat eller til å slappe av med venner.

Frokost: 07.00 – 10.30 

Lunsj: 12.30 – 15.00 (Mandag til fredag)

Middag: 19.00 – 24.00
Bar: 10.30 – 24.00 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.