Tivoli Lagos Ravintolat ja Baarit

Tivoli hotelli nimesi äskettäin Luis Baenan johtavaksi keittiömestariksi. Hän on tullut takaisin portugalilaiseen keittiöön ja tulee olemaan vastuussa tämän käsitteen luomisesta ja toteuttamisesta. Aina kokeilemassa, hänen matkansa ja kokemuksensa ovat levinneet hänen ruoanvalmistukseen näillä vaikutuksilla ja viitteillä. Hän on ollut huippu keittiömestari viiden tähden hotelleissa monissa kansainvälisissä kaupungeissa ja skandinaavisilla risteilyillä, ja hänen vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana hän on työskennellyt joidenkin parhaimpien keittiömestarien kanssa, mukaanlukien Paul Bocusen ja Joël Robuchon.

Ravintola Lacóbriga

Valkoiset seinät, terrakotta lattia ja tiilikatto toivottavat teidät tervetulleeksi tupakoimattomaan ravintolaan. Palvelkaa itse bufetti aamiaisella tai itsepalvelu illallisella.

Aukioloajat:
Aamiainen kl: 07.30 - 10.30
Illallinen klo: 19.30 – 22.00 (kesällä) ja klo: 18.30 - 21.30 (talvella)

Ravintola Tutto Vero, Tutto Fresco

Tupakoimaton bistro huolehtii italialaisen ruoan ystävistä. Kasvissyöjiä, jotka kamppailevat sopivan ruoan löytämisestä lomallaan, ilahtuvat laajalla valikoimalla lihattomia ruokia.

Aukioloajat:
Illallinen tarjoillaan klo: 19.00 – 22.00

Ravintola Páteo Velho

Maistelkaa á la carte illallista tupakoimattomalla grillillä. Ja mikä voikaan olla romanttisempaa kuin kahden hengen pöytä kuun valaisemalla terassilla?

Aukioloajat:
Klo: 19.30 – 22.00 (suljettu sunnuntaisin)

Luna baari & aula

Aulabaari, ainoastaan tupakoimattomille, tarjoaa täydellisen kohtauspaikan suoralla pääsyllä Lacóbriga ravintolaan, puutarhoihin ja uima-altaalle. Valitkaa erinomaiselta juomalistalta, jonka on laatinut juhlittu portugalilainen viinintekijä ja kriitikko, Anibal Coutinho.

Aukioloajat:
Klo. 10.00 – 01.00 (klo: 00.00 talvisin)

Allasbaari

Virkistäkää itseänne viinilasillisella tai kevyellä lounaalla uima-altaassa vietetyn ajan jälkeen tai rentoutukaa tuon ruskettumiseen vaatineen “työn” jälkeen.

Aukioloajat:
Klo: 10.00 – 18.00 (kesällä)

Duna Beach klubi ravintola

Nauttikaa fantastisesta näköalasta yli kauniin Meia Praia rannan ja uima-altaan tässä tyylikkäässä vaikkakin rennossa ravintolassa. Sopusoinnussa tämän teeman ja ympäröivän rannan kanssa, miksi ei kokeilla kevyen ruoan uusinta villitystä: sormiruoka? Jos haluatte jotain hieman tukevampaa, laaja valikoima välimeren inspiroituja ruokia on saatavilla lounaalla ja portugalilaisia ja kansainvälisiä ruokia illallisella.

Mutta hauskanpito ei lopu siihen ja se oikeastaan vain kasvaa illallisen jälkeen. Sekoitus cocktailit näyttävät vain parantuvan entisestään, ja teidät täytyy ehkä raahata pois pikkutunneilla, mutta ainakin tietoisena siitä että voitte tehdä sen kaiken uudestaan seuraavana päivänä.

Duna Beach klubin allasbaari ja “Sekoitus cocktailit”

Uima-allas terassilla, täysin integroitu ja samoilla aukioloajoilla, tämä baari tarjoaa sekä alkoholi- että alkoholittomia sekoitus cocktaileja (erikoisuus, tarjoillaan sekä altaalla että rannalla), tuoreita hedelmämehuja, pirtelöitä ja paljon muuta.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.