Tivoli Victoria Hotel Vilamoura

På Tivoli Group’s nyeste perle i Algarve kommer livsnydelse i første række. Med udsigt til de grønne fairways på hotellets golfbane i en af regionens mest spektakulære resorts, sørger 5-stjernede Tivoli Victoria hotel for, at du befinder dig på en særdeles eftertragtet beliggenhed i Vilamoura.

Nyd en fabelagtig og alsidig ferie!

Med den udfordrende golfbane designet af Arnold Palmer og 11 andre baner inden for 10 kilometer fra Tivoli Victoria, vil golfentusiaster have massevis af valgmuligheder! Spektakulær udsigt over greenen fra alle hotellets værelser og suiter! Med søer, 3 udendørs swimmingpools og Tree Elements Spa med sauna, jaccusi og indendørs pool, kan du slappe af og køle ned på utallige måder Algarves sol!

Panoramaudsigt til de smukke omgivelser og komfortabelt, luksuriøst interiør kendertegner indkvarteringen på dette hotel, mens konferencecenteret, hvis udstyr og faciliteter er fuldstændig up-to-date, er perfekt til et vellykket møde.

Du kan nyde middelhavskøkkenets autentiske og udsøgte smag, med et ekstra strejf af raffinement og kreativitet fra to hyldede portugisiske kokke. Der er 5 forskellige restauranter og barer på hotellet og mange flere i Vilamoura. Inden for fem minutters kørsel finder du det berømte Vilamoura Casino, den smukke marina med utallige barer, pubber, restauranter og butikker, tennis- og ridecentre, biograf og masser af forskellige strande!

Tivoli Victoria er en oase, hvis man ønsker en afslappende og sjov ferie! 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.