Tivoli Victoria Hotell Vilamoura

På företagsgruppen Tivolis senaste pärla i Algarve, kommer nöjen i första rummet. 5-stjärniga Tivoli Victoria hotel ligger utmärkt till i Vilamoura och härifrån har man utsikt över hotellets golfbana och en av regionens mest otroliga semesterorter.

Njut av en fantastisk all-round semester!

Här finns en utmanande golfbana som Arnold Palmer utformat, och dessutom ytterligare 11 banor inom 1 mils radie från Tivoli Victoria, så golfälskare kan välja allt efter behag! Från alla rum och sviter på hotellet har man underbar utsikt över greenerna! Det är lätt att hitta sätt att varva ner i Algarves sköna sol, för omkring hotellet finns sjöar, 3 utomhuspooler och Tree Elements Spa med bastu, bubbelpool och inomhuspool!

Var man än bor på hotellet, har man vid utsikt över vackra omgivningar och inredningen är bekväm och lyxig. Hotellets förstklassiga konferenscenter har utmärkta lokaler för lyckade konferenser.

Smaka på Medelhavets äkta kök, mat som höjs till skyarna av två välkända portugisiska kockar, som vet vad elegans och kreativitet vill säga. Hotellet har 5 olika restauranger och barer och det finns ännu fler i Vilamoura, och 5 minuters resväg från hotellet ligger berömda Vilamoura Casino, den vackra marinan med många barer, pubar, restauranger, affärer och center för tennis och ridning, en biograf och mängder av stränder!

Tivoli Victoria är en oas för alla som vill ha en fridfull semester med underhållning! 
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.