Hotelli Alueen Tilat

Altis Belém Hotel & Spa on jo saanut maineen sen erinomaisesta palvelusta. Tämä on paljon muuta kuin ammattitaitoisin, tervetulleeksi toivottava ja majoittava henkilökunta parhaalla koulutuksella. Se sisältää myös erityisaatteita ja tekniikkaa, kuten Express sisään- ja uloskirjoittautuminen, joka lupaa rajoittaa hallinnolliset yksityiskohdat minimiin.

Altis Belém Hotel sisältää yleisalueiden rikkauden, sekä sisällä että ulkona. Aulassa pohjakerroksessa antavat monet televisiot ja radiot teille mahdollisuuden olla ajan tasalla maailman tapahtumista ylellisessä ympäristössä. Vai rentoutuisitteko mieluummin hyvän lukemisen parissa kirjastossa? Ja jos haluatte olla ulkona teidät hemmotellaan vaihtoehdoilla. On se sitten syrjäisempi ja tunnelmallisempi ravintola terassi, tai elävät baariterassit jotka antavat teille mahdollisuuden nauttia näköaloista ja ohikulkevista ihmisistä. Tai katolla oleva aurinkokatos uima-altaalla?

On niin paljon muuta mukavuudeksenne, kuten yksityinen parkkipaikka, internet-yhteys koko hotellissa ja kannettava tietokone tai kannettava GPS jotka ovat kaikki saatavilla lisämaksusta. Ja koska hotelli on tietoinen että pienet asiat ovat tärkeät, on myös ympärivuorokautinen ovenvartija, siivous, pesula ja kengänkiillotus palvelut.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.