Dom Gonçalo Hotel, Fatima, Portugal

I den mystiske by Fatima finder man det 4-stjernede designerhotel Dom Gonçalo Hotel og Spa. Hotellet har været ledet af den samme familie i over 40 år, og man kan mærke deres personlige ledelse i de perfekte detaljer, den professionelle ledelse og det venlige, effektive og diskrete personale, som fungerer som de perfekte værter under opholdet.

Man vil straks kunne mærke, at det her hotel er noget særligt og slet ikke som andre hoteller. Der er en feminin atmosfære af komfort og sanselighed med duften af friske blomster og håndværksmæssig kvalitet overalt, så man føler, at her får man en fornemmelse af originalitet.

Hotellet ligger perfekt til at se det berømte Maria-valfartssted, men det kan byde på meget mere end en religiøs pilgrimsrejse. Nyd en romantisk ferie med spa, eller lad hotellet være udgangspunkt for at tage på opdagelse i det centrale Portugal. Det er også perfekt for den forretningsrejsende eller som et inspirerende rejsemål, hvor de fortrinlige mødefaciliteter passer godt sammen med udendørsaktiviteterne og de kulturelle seværdigheder.

Dom Gonçalo Hotel og Spa vil helt sikkert leve op til dine forventninger til en dejlig ferie!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.