Dom Gonçalo Hotel, Fatima, Portugal

In de mysterieuze stad Fatima staat het 4-sterren boetiekhotel Dom Gonçalo Hotel en Spa. Dit hotel wordt al meer dan 40 jaar door dezelfde familie gerund, hun persoonlijke stijl laat zich zien in elk geperfectioneerd detail, in het uiterst professionele management en in het vriendelijke, efficiënte en discrete personeel, dat als uitstekende gastheer zal optreden tijdens uw verblijf.

Het wordt onmiddellijk duidelijk dat dit een zeer speciaal hotel is, heel anders dan andere hotels. De vrouwelijke touch, comfortabel en sensueel, met de geur van vers geplukte bloemen die overal te zien zijn en handwerk in plaats van industriële vormgeving zorgen voor een waarlijk unieke ervaring.

Omdat het op een bevoorrechte locatie ligt voor een bezoek aan het heiligdom van Fátima, is het hotel veel meer dan alleen een uitvalsbasis voor een religieuze pelgrimstocht. Geniet van een romantisch uitje met een spaprogramma, of gebruik het hotel als uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door midden Portugal. Het is ook perfect voor de zakenreiziger, of als incentivebestemming, waarbij de uitmuntendheid van de vergaderfaciliteiten alleen worden geëvenaard door de openluchtactiviteiten en culturele uitstapjes die mogelijk zijn.

Het Dom Gonçalo Hotel en Spa zal de verwachtingen die u hebt van uw vakantie zeker waarmaken!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.