Montebelo Hotel Sijainti, Viseu

GPS koordinaattorit: Leveysaste 40°39'21.04"N Pituusaste 7°55'33.78"W

Viiden tähden Montebelo Hotel and Spa on sijoitettu Viseun ihanaan osaan; rauhallinen ja poissa kaupungin hälinästä, kuitenkin erittäin lähellä historiallista kaupunginosaa. Tulette pitämään sen helposta pääsystä ja ympärillä olevan maiseman avarista näköaloista.

Viseu on historiallinen mäenpäällä oleva kaupunki joka on kehittynyt alueen varakkaaksi pääkaupungiksi. Keskusta viehättää yhä sen mukulakivi kaduilla ja piilotetuilla aarteilla. Siellä on joitakin todella loistavia muinaisia palatseja ja jokaisen käynnin tulisi sisältää yhden Portugalin hienoimmista katedraaleista, sijoitettu suurelle aukiolle, Viseun korkeimmalle paikalle, tarjoten upeat näköalat yli ympäröivän maaseudun.

Tämä Portugalin tutkimaton osa säilyttää turmeltumattoman luonnon, perinteitä ja vieraanvaraisuuden joka muuttaa käynnin nautinnoksi. Sillä on erinomaiset tieyhteydet suurempiin kaupunkiin, rannikkoalueisiin ja Espanjaan, se on sijoittetu turistiaukion sydämeen joka muodostuu Coimbrasta, Serra da Estrellasta, Portosta ja Dourosta.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Porto, hyvin yhdistetty moottoriteiden ja paikallisten teiden verkostolla jos haluatte nauttia näköalasta. Tarkistakaa yksityisen kuljetuksen saatavuus ja hinnat TÄSTÄ.


Pikavaraus

logo_monte_belo

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.