Fasiliteter på 5-stjerners Montebelo Hotell

Det renoverte Montebelo Hotel og Spa har alle fasiliteter du forventer fra et luksuriøst 5-stjerners hotell og mange flere. Hotellet er omgitt av en vakker hage og har oppvarmet innendørs og utendørs svømmebasseng (utendørsbassenget er tilgjengelig om sommeren, fra juni til september). Det komfortable spillerommet tilbyr distraksjoner som snooker og sjakk, og internett senteret (gratis de første 30 minuttene) tillater deg å holde kontakten. For ditt neste arrangement, enten det er et møte, presentasjon, konferanse, eller en lansering, vil All Inclucive tjenesten ved kongressenteret gjøre dette til en perfekt begivenhet

Du kan holde deg i form på treningsstudio og slappe av ved det oppvarmede utendørsbassenget, eller nyte oppvarmet innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad, jacuzzi og avslapningsrommet. Disse er alle gratis for gjester. For de som føler for en ekstra godbit av velvære, vil den moderne, fullt utstyrte Spa å deg til å føle deg som en ny person.

Bare ca. 10 minutter fra hotellet er hotellets Montebelo Ridesenter. Det ligger i et nydelig landskap, og har hele infrastrukturen som tillater at du kan praktisere alle sider av denne edle sporten. Enten du vil gå en tur og bare nyte å være på hesteryggen, ønsker en introduksjon i sporten eller forbedre de ferdighetene du allerede har, vil de nydelige omgivelsene, trenings feltet, hinderløyper og trente fagfolk la deg få mest mulig ut av det.

Og hva er vel mer avslappende og styrkende enn 27 golfhull på hotellets vakre golfbane? Montebelo Golf er bare en ca. 10 minutters kjøretur fra hotellet, og lover deg en underholdende utfordring i fantastiske omgivelser.


Quickbooker

logo_monte_belo

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.