info

Porto Bay Falésia hotelfaciliteter

Hvad kan man ønske sig mere fra et godt strandhotel end egen, direkte adgang til en smuk 8 km lang gylden sandstrand, som er omgivet af et varmt, roligt hav? Det og meget mere får man i Porto Bay Falésia. En stor udendørs ferskvandspool og en mindre til børnene er omgivet af masser af solsenge, som er placeret i den skønne have. Man kan låne strandhåndklæder på hotellet.

Børnene elsker at boltre sig på legepladsen, og alle elsker at spille på pétanquebanen. Der er 2 tennisbaner, et træningsnet og en putting green, og i nærheden kan man ride og låne cykler. I Algarve, ikke langt fra hotellet, ligger desuden nogle af de bedste golfbaner i Portugal.

Den gratis, opvarmede indendørs pool er åben fra kl. 8.00 til 20.00, og temperaturen ligger fast på 28º C. Man kan også benytte sig af health clubben og f.eks. benytte det gratis træningslokale og jacuzzien. Hvis man ønsker at slappe endnu mere af eller vil forkæle sig selv, kan man få opfyldt alle ønsker i den magiske Spa i Porto Bay Falésia.

For at man kan holde kontakten med omverdenen er der internetadgang i lobbyen og værelserne mod ekstra betaling. Hotellet kan også sørge for babysitning mod ekstra betaling. Hver aften er der underholdning og levende musik. Man behøver bestemt ikke at kede sig på Porto Bay Falésia.


 
Danish

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.