test_promo

Porto Mare Hotel huoneet ja sviitit

Porto Mare Hotel´in vieraat majoitetaan mukaviin, ilmastoituihin huoneisiin luonnonvalolla ja uudenaikaisilla virkistysmahdollisuuksilla. Internet yhteys tarjotaan pyydettäessä pientä maksua vastaan, käyttäen Powerline sähkösovitinta. Kaikki huoneet voivat majoittaa korkeintaan kolme vierasta (lisäsängyllä).


Huone näköalalla yli puutarhan

Huone näköalalla yli puutarhan on tilava kahden hengen huone sisältäen kahden hengen sängyn, nojatuolit, työpöydän ja parvekkeen, yhdistetyllä marmorikylpyhuoneella. Vieraat nauttivat näköaloista yli upeiden puutarhojen, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin. Standardi virkistysmahdollisuudet sisältävät kaapeli television, teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet, minibaarin, kassakaapin ja puhelimen.


Huone merinäköalalla

Huone merinäköalalla tarjoaa hallitsevat näköalat parvekkeelta yli valtameren. Tilavat kahden hengen huoneet on kalustettu nykyaikaiseen tyyliin, sisältäen kahden hengen sängyn, nojatuolit ja työpöydän. Jokainen huone sisältää kaapeli television, minibaarin, kassakaapin, puhelimen, teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet ja yhdistetyn marmorikylpyhuoneen hiustenkuivaajalla ja kylpytakeilla.


Korkeamman tason huone merinäköalalla

Tyylikäs korkeamman tason huone merinäköalalla on suuri nykyaikainen tila kalustettu kahden hengen sängyillä, nojatuoleilla ja työpöydällä. Rentoutukaa parvekkeella samalla kun nautitte majesteetillisista näköaloista yli valtameren ja puutarhojen. Yksityisissä kylpyhuoneissa on marmoripinnat ja ne sisältävät hiustenkuivaajan ja kylpytakit. Uudenaikaiset virkistysmahdollisuudet sisältävät minibaarin, kaapeli television, teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet, puhelimen ja kassakaapin.


Juniorisviitti

Ylelliset juniorisviitit tarjoavat ylenpalttisen majoituksen runsaalla tilalla ja erinomaisilla näköaloilla yli valtameren. Nykyaikainen olohuone on kalustettu ruokapöydällä, leposohvalla, nojatuoleilla ja työpöydällä. Erillinen kahden hengen makuuhuone sisältää mukavan kahden hengen sängyn, kuten myös yhdistetyn marmorikylpyhuoneen kylpyammeella, suihkulla, hiustenkuivaajalla ja kylpytakeilla. Kaikki sviitit sisältävät kalustetun parvekkeen, kaapeli television, minibaarin, puhelimen, kassakaapin ja teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet.

 
Finnish
  • portomare_rooms01.jpg
  • portomare_rooms02.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.