Værelser og suiter på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Porto Palácio er stolt over at tilbyde den mest luksuriøse indkvartering, med den mest moderne teknologi og komfortabel linned og rummelige omgivelser. Elle værelser og suiter har en dobbeltseng (visse tilbyder to enkeltsenge). Skrivebord, minibar, aircondition og fladskærms LCD tv med internetadgang, PlayStation og kabel tv (40 kanaler) og satellit tv (228 kanaler) er også til rådighed.

Badeværelset inkluderer badekar og separat opvarmet badeværelsesgulv og håndklædestativ, forstørrelsesspejl, vidunderlige Molton Brown produkter og en professionel hårtørrer. Benyt de medfølgende morgensko og badekåber for at nyde den yderste komfort på dit værelse.

Executive Rooms – Disse værelser byder på 29 m² af ægte luksus. Beliggende på tredje til femtende etage, og dekoreret med noble træsorter, stål og glas, der skaber et hyggeligt og moderne miljø for alle gæster. Dette værelse kan leveres for enkelt-, dobbelt eller triplebrug.

Deluxe Rooms – Disse værelser har 29 m² elegance, luksus og komfort. Tag elevatoren op til sekstende, syttende eller attende etage og nyd den vidunderlige panoramaudsigt over byen fra disse værelser. De store vinduer lukker lyset ind, og oplyser de forskellige teksturer og fine detaljer i Deluxe værelset, der kan rumme op til tre voksne.

Executive Suites – Noble træsorter og pastelfarvede vægge pryder dette super-komfortable værelse. Der er en dobbeltseng i et 59 m² værelse med alle faciliteter for at gøre dit ophold praktisk og afslappet. Et tilstødende stueområde byder på et perfekt sted for at se tv, læse dagens nyheder i avisen eller åbne op for en ekstra seng til en tredje voksen.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.