Mødested, Porto

Hold dit forretningsmøde eller konference på Porto Palácio Congress Centre. Hver af de ti multifunktionslokaler byder på fleksibilitet og det mest moderne udstyr. Disse faciliteter garanterer at dit formelle arrangement vil flyde uden afbrydelser så du kan overholde dine planer.

Oplys hotellet omdetaljerne for dit møde. Der kan organiseres adskillige sædearrangementer; teater, skole, U-form eller bestyrelsesmøde. Det afhænger af antallet af personer og formålet med mødet. Det største lokale er Porto lokalet der kan rumme op til 600 personer i en teateropstilling. Det mindste er Tua der kun rummer op til 12 personer i en opstilling med et enkelt bord.

Det mest moderne udstyr er til rådighed, inklusive projektorer, skærme, indbyggede datashows, fjernstyret belysning, klimastyring, lys- og billedproduktion og visse lokaler har naturligt lysindfald og terrasse. Porto lokalet byder også på oversættelsesbåse, en scene, en elevator med direkte adgang til mødelokalet og omklædningsrum.

Porto Palácio Hotel har også en fremragende Spa, hvor gæster kan slappe af efter en lang dag. Health centre byder på de nyeste maskiner for lidt træning, også perfekt som afslapning for dine tanker. Alt hvad du behøver for et succesfuldt forretningsmøde er lige her, i hjertet af byen!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.