Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Porto, Portugal

GPS Koordinater: Breddegrad 41° 9'34.16"N Længdegrad 8°38'21.84"W


Dette førsteklasses hotel er beliggende tæt på Portos moderne foretningscenter. Beliggende halvvejs oppe af hovedstrøget i Portugals næststørste by, har Porto Palácio en fredelig beliggenhed og alligevel med nem adgang til hovedattraktionerne i byen. Travlt om dagen – fredeligt om natten.

Du kan hurtigt nå strandene i Foz, med livlige caféer, barer og restauranter og små butikker langs med kysten. Byens største kulturelle begivenheder ligger også kun få minutter derfra – så husk at besøge Museu de Serralves eller oplev en koncert på Casa da Música.

Byens gamle bydel ligger indenfor kort køreafstand og du kan nå til UNESCO Verdenskulturarv steder, Clérigos tårnet og mange flere lokale højdepunkter på nogle minutter. Gå en tur ned til Douro floden og besøg portvinshusene. Hvis du er en ægte vinkender må du ikke glemme at bestille en flaske fra den specielle “Mood for Wine” kælder bagerst i hotellet.

Porto er en fremragende by, med et stadig mere livligt bycenter. Oplev historie og kultur i Porto eller nå frem til dine forretningsmøder til tiden; Porto Palácio ligger lige det rette sted for alle dine begivenheder.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 06location.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.