Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Porto, Portugalissa

GPS koordinaattorit: Leveysaste 41° 9'34.16"N Pituusaste 8°38'21.84"W


Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee lähellä Porton uudenaikaista liiketoimi keskusta. Sijoitettu pääkadun puoliväliin Portugalin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Porto Palácio nauttii rauhallisesta sijainnista, vaikkakin helpon matkan päässä kaupungin päänähtävyyksiltä. Kiireinen päiväsaikaan – hiljainen iltaisin.

Pääsette nopeasti rannalle Fozissa, vilkkailla kahviloilla, baareilla ja ravintoloilla kuten myös pienillä kaupoilla siroteltuna rannikolle. Kaupungin pääkulttuuripaikat ovat myös vain parin minuutin päässä – joten vierailkaa Museu de Serralvesissa tai menkää konserttiin Casa da Músicassa.

Historiallinen kaupungin keskusta on lyhyen ajomatkan päässä, antaen mahdollisuuden teille päästä UNESCOn Maailmanperintö paikoille, Clérigos tornille ja monille muille paikallisille kohokohdille vain parissa minuutissa. Kävelkää Douro joen äärellä ja käykää portviinimökeissä. Jos olette todellinen viinin ihailija, älkää unohtako tilata hotellissa pullollista erityisestä “viinituulella” kellarista.

Porto on upea kaupunki, kasvavassa määrin kiireisellä kaupungin keskustalla. Tutkikaa Porton historia ja kulttuuri tai menkää liiketoimikokouksiinne ajoissa; Porto Palácio sijaitsee oikealla paikalla kaikille tapahtumillenne.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 06location.jpg
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.