Tivoli Sintra Restaurants en Bars

Luís Baena, die onlangs tot Chef-kok van Tivoli Hotels werd benoemd, is verantwoordelijk voor de formulering en implementatie van een nieuwe kijk op de Portugese keuken. Hij is niet bang om te experimenteren en kan zich beroepen op de vele invloeden en lessen die hij heeft opgedaan in zijn 25 jaar lange carrière. Zijn keuken is altijd persoonlijk en kenmerkend en hij laat zijn vele reizen en ervaringen hierin tot uiting komen. Hij heeft in restaurants in veel verschillende steden gewerkt, waaronder Brussel, Lissabon, Macau Hong Kong en Rio de Janeiro. Ook is hij Chef-kok in verschillende 5-sterrenhotels geweest. Hij heeft afgekeken bij en gewerkt met enkele zeer grote internationale chefs, waaronder Paul Bocuse en Joël Robuchon.

Monserrate
Bewonder met groot ontzag de majestueuze bergen van Sintra terwijl u van uw maaltijd geniet. Het restaurant serveert het neusje van de zalm van de lokale en internationale keuken.

Openingstijden:
Ontbijt van 07.00 tot 10.30 uur
Lunch van 12.30 tot 15.00 uur
Diner van 19.30 tot 22.00 uur

Panoramische bar
Met een ligging in de hotelhal bent u verzekerd van een warm welkom en een bediening met een lach.

Openingstijden:
11.00 tot 01.00 uur 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.