test_promo

Vila Porto Mare Spa

For at føle den sande nydelse, bør man få en luksuriøs skønhedsbehandling og massage i spaen på Vila Porto Mare. Det fuldt udstyrede motionsrum og aerobic-studio er perfekte til at holde formen under ferien, og efter træningen kan man tage en tur i den skønne indendørs pool, lægge sig i whirlpoolen og nyde den fulde afslapning og revitalisering.

Behandlerne anvender lækre DECLÉOR-produkter til spa-behandlingerne. Aromaterapi til ansigtet beroliger, hydrerer og revitaliserer huden, og body wraps afgifter og toner kroppen. De traditionelle massagebehandlinger kan bestå af indisk hovedmassage og refleksologi.

Hydroterapi er en gammel naturbehandling, som gør brug af vand og tryk, som letter smerte og spændinger, forbedrer blodcirkulationen og stimulerer immunsystemet. Hydroterapibehandlinger på Porto Mare består af et aromatisk hydroterapibad, Vishy-brusebad, sauna og damp.

Dekadente holistiske behandlinger omfatter et “Kleopatra-bad” i mælkemousse, guld-indpakning (med lysende gyldne «alger) og en guddommelig “silkevejs-indpakning”, der omfatter scrub og maske, som indeholder fine krydderier, der eksfolierer og fugter huden.

Man kan endvidere få solbehandlinger – “Sunrise” forbereder huden, inden den udsættes for solen, og ”Sunset” er behandling efter solbadning, der genopbygger og lindrer huden. Man kan også få manicure og pedicure samt specifikke behandlinger til mænd og gravide. Der kan desuden arrangeres særlige halvdags eller heldagspakker med spa-behandlinger.

Med over 80 forskellige behandlinger at vælge imellem, vil en spa-behandling på Vila Porto Mare efterlade dig med følelsen af at være forkælet og forfrisket, og du vil længes efter mere!


 
Danish
  • portomare_spa01.jpg
  • portomare_spa02.jpg
  • portomare_spa03.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.