Algarve Pine Cliffs golfkenttä

Monelle, loma ei ole täydellinen ilman golfin rentouttavaa kierrosta. Maalauksellinen Pine Cliffs golfkenttä on suljettu mäntymetsään hiekkakivikallioilla Atlantin rannikolla. Ylpeillen yhdellä Algarven kauneimmista sijainneista, rehevät viheriöt tekevät vastakohdan hämärien kallioiden ja eloisan sinisen valtameren kanssa.

Martin Hawtreen vuonna 1990 suunnittelema, tämä tahraton 9-reikäinen Par 32 kenttä on voiman ja tarkkuuden koe. Signeerattu kuudes reikä tunnetaan “Paholaisen helmenä” ja se vaatii pitkän kävelyn yli luolamaisen rotkon kapealle väylälle. Näköalat ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavat.

Golfryhmät voivat hyötyä 3 tai 5 päivän paketeista jotka sisältävät rajattomat green feet ja varustus vuokrauksen. Vieraat voivat myös hioa taitojaan Golfakatemiassa, joka on varustettu lyöntiharjoituskentällä, puttausviheriöllä, chippiesteillä ja uusimmalla swingi analyysi teknologialla. Aloittelijat voivat oppia pelaamaan golfia viikossa kokeneilla PGA ammattilaisilla tai ilmoittaa koko perheen mukavalle oppitunnille. Golfputiikit ja vapaa-ajan kaupat tarjoavat uusimmat varusteet golfin huippumerkeillä. Päivän lopuksi, nauttikaa hyvin ansaittu drinkki Klubitalolla ja ihailkaa houkuttelevia näköaloja.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.