The Vine, Funchal, Madeira

På øen hvor vingårde udgør en del af landskabet, hvor vin produceres og har været medansvarlig for dette lands berømmelse, manglede der et hotel der var dedikeret til denne søde drik. Nini Andade Silva har skabt et design der inkluderer øens naturlige skønhed. Du vil blive ført ind i charmen fra en vingård indenfor rammerne af et femstjernet miljø.

The Vine er sofistikeret, moderne, elegant og inspirerende. Her har du virkelig følelsen af at være i et eksklusivt miljø. Hvert værelse er nøje gennemtænkt for at lade dig nyde den ultimative komfort, med topkvalitets egyptiske tekstiler og udvalgte luksusartikler.

Infinity poolen på taget har udsigt over Funchal. De elegante omgivelser indbyder til spisning på restaurant UVA (“druer” på portugisisk).

Vinoterapi spaen tilbyder adskillige behandlinger og programmer for foryngelse, anti-stress og afslapning. De bedste egenskaber og næringsstoffer fra druerne bliver benyttet til pleje af din krop og sjæl.

The Vine har tænkt på ferie- og forretningsrejsende. Der kan organiseres firma-arrangementer i det fantastiske mødelokale med udendørs terrasse.

Uanset om du er i en gruppe eller alene, giver The Vine i centrum af Funchal et uforglemmeligt ophold.

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.