Restaurant og barer i Funchal, The Vine

 

Uva - Uva restauranten har fået sit navn fra hotelets tema; vin. Lige som vinen bliver du mere fornøjet over retterne du bliver præsenteret for, jo længere du sidder ved bordet. Mens du nyder den imponerende panoramaudsigt over Funchal, bliver du præsenteret for et innovativt køkken der fusionerer en moderne præsentation med øens typiske ingredienser.

Terra lounge - Dekoreret med et design i brune jordfarver så du føler dig hensat til en vingård, vil Terra Lounge give dig en følelse af afslapning, der er unik for et hotel. Efter din gåtur omkring det smukke centrum af Funchal, kun få minutter derfra, kan du slappe af i baren med en drink og nogle snacks. Den er også åben for morgenmad, frokost og middag.

360º - Denne panoramabar er beliggende ved siden af infinity poolen på taget og er perfekt for at nyde en cocktail. Der serveres også en let middag eller snacks, ideelt midt på dagen hvor solen stadig skinner. Når solen går ned, tændes byens lys, poolens lys tændes og 360° liver op med musik fra en DJ på lørdagsaftener, og skaber en romatisk og elegant stemning.


Tjek priser og bestil onlineSkjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.