Vinoterapi spa i Funchal

Dette er en henrivende spa, der tilbyder adskillige vinoterapi-behandlinger. I et land der er berømt for sine vine, kunne denne spa ikke have et bedre tema. Der er mange programmer at vælge imellem for afslapning og genopladning af dine energier under dit ophold på The Vine

Spaen tilbyder 1, 2 eller 4 dages programmer, med behandlinger som Couple’s Retreat, The Vine teaser, Vinopure Detox Program eller Stress Surrender behandlinger, alle med produkter der er baseret på druer.

Vælg mellem ansigtspeeling med druekerner, en hydrerende behandling, en nærende behandling, anti-rynke aromaterapi, det rensende argil omslag, det opspændende omslag, et vinbad med most fra røde druer og mange andre nydelser.

Check ind ca. 30 minutter inden din behandling og se hvad disse faciliteter har at byde på. Det vil også give dig tid til at nyde Thermal Garden og slappe af inden dine timers forkælelse. The Vine Spa har tænkt på dagligdagens stress og forsøger at være et refugium under dit ophold. Slap af og slip af med dine spændinger med de fantastiske vinoeterapier der tilbydes i denne spa.

Nyd de terapeutiske, afslappende og anti-ageing egenskaber for vinoterapi.


Tjek priser og bestil online


Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.