test_promo

Porto Mare Hotel konferens

För den som reser i jobbet har Porto Mare Hotel det som behövs för möten och konferenser. Lokalerna för möten är rymliga med modern design och kan anpassas och möbleras för olika typer av arrangemang (teater, klassrum, u-form, standardsittning) och tar emot från 10 till 140 mötesdeltagare. Konferensdeltagarna har tillgång till fyra olika möteslokaler i Vila Porto Mare Resort: Algarve (170 m²), Antibes (103 m²), Monaco (70 m²) och Cascais (37 m²). För konferenser kan hotellet också erbjuda catering, med ett urval av förfriskningar.

AV-utrustning, projektorer och datorer kan tillhandahållas vid behov. Det finns valutaväxlingsservice och tillgång till fax. I konferenslokalerna finns internetuppkoppling via Powerline adapter och wifi finns för en bärbar dator.

Porto Mare Hotel har mycket fint boende, utmärkt utrustade lokaler och personal som ger bra service -allt det som behövs för en effektiv och lyckad konferens.

 

 
Swedish
  • portomare_meetings01.jpg
  • portomare_meetings02.jpg
  • portomare_meetings03.jpg
  • portomare_meetings04.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.