Konferens i Porto

Håll företagsmötet eller konferensen på Porto Palácio Congress Center. Det finns tio flexibla rum som vart och ett är utrustat med den senaste typen av utrustning. Allt detta garanterar att allt det praktiska runt arrangemanget kommer att flyta utan problem, så att mötet blir så lyckat som möjligt.

Det är bara att meddela hotellet vilka behov som finns. Det finns många möjligheter när det gäller sittningsarrangemang: teater, skol, U-form eller styrelsemöte. Allt beror på vilka behov som finns när det gäller antal deltagare och andra önskemål. Det största salen heter Porto och där ryms upp till 600 personer i teatersittning. Det minsta rummen är Tua, där det endast får plats 12 personer vid ett bord.

Det finns modern utrustning, som projektorer, skärmar, inbyggda data-shower, fjärrstyrd belysning, styrning av rumstemperaturen, ljud och ljus produktion och en del salar har dagsljus och terrass. I salen Porto finns också bås för översättning, en scen och en hiss som går direkt till lokalen samt omklädningsrum.

Porto Palácio Hotel har också ett magnifikt Spa, där gästerna kan koppla av efter långa arbetsdagar. I hälsocentret finns senaste utrustning för träning och man kan koppla av mentalt. Allt som behövs för en lyckad konferens finns här, mitt i hjärtat av city!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.