Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Portugal

5-stjerners Porto Palácio Congress Hotel & Spa inviterer deg til sin moderne fasade. Dette førsteklasses hotellet møter de høyeste krav til komfort og stil. Med den nyeste teknologien på hele hotellets offentlige og private områder, nøye utvalgte detaljer, en fabelaktig sentral beliggenhet i Porto og utallige fasiliteter vil Porto Palácio garantert imponere deg.

Hotellet er medlem av "The Leading Hotels of the World", og kombinerer et moderne miljø og et fantastisk spa, to svømmebasseng, et helsestudio og et uslåelig konferansesenter.

Du kan oppleve kulturelle høydepunktene i Porto, som kun ligger noen minutter fra Porto Palácio, som gjør det enkelt å komme til seg til et hvert arrangement i Casa da Música eller Museu de Serralves. Hotellet ligger midt i Avenida da Boavista og er nesten like langt fra stranden, som det historiske sentrum.

Nyt en deilig frokost på restauranten Madruga og start dagen med å prøve ut en av de fem andre restauranter som hotellet tilbyr. Fra japanske fusionskjøkken til typiske portugisiske retter med et snev av finhet tilbyr Porto Palácio Hotel noe for enhver gane. Senere kan du nyte en drink i VIP-Lounge i 19. etasje, med 360 º utsikt over byen!

Porto Palácio Hotel ønsker deg velkommen inn i en verden av komfort og luksus, midt i hjertet av Porto.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.