Faciliteter på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Det här 5-stjärniga hotellet har utmärkta faciliteter för en utomordentlig vistelse. Det finns ett modernt kongresscenter och anläggningen Malo Clinic Spa, så på Porto Palácio tar man väl hand om både affärsresanden och semesterfirare

Efter en läcker buffé-frukost på restaurang Madruga, kan man ta sig till butikerna på nedre planet. Där finns olika typer av dags- och veckotidningar och en butik, Lanidor, har designerkläder med de senaste modet inom konfektion.

Det finns fem restauranger med något för alla smaker, med allt från italienskt kök och traditionell portugisisk mat till japansk fusion och lätta rätter, så här hittar man det man söker.

För den som reser med barn har Porto Palácio ett fritidscenter för barn (mot en mindre avgift) med pedagogisk verksamhet, spel, böcker och olika lokaler, så att alla barn upp till 12 år kan låta kreativiteten flöda fritt.

Alla vuxna kan ha det skönt på faciliteterna i hälsocentret och spa-anläggningen. På Solinca Health & Fitness Club finns det ett gym för cardio-fitness, två pooler, bastu, bubbelpool, turkiskt bad och squashanläggning. Det är gratis för gästerna att gå på gymmet en och en halv timme varje dag. Koppla av på Malo Clinic Spa, som har fantastiska behandlingar som gör att man kan slappna av under vistelsen. Som ”pricken över i” kan man sedan ta sig till Beauty Lab och njuta av skönhetsbehandlingar.

Affärsresenärer kan låta Congress Centre ordna företagsevenemanget i ett av de förstklassiga salarna. Porto Palácio Hotel har så mycket att erbjuda, så alla förväntningar kan uppfyllas.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.