Faciliteter på Pine Cliffs Hotel

Gæsterne forkæles med valgmuligheder på Pine Cliffs Hotel, med et bredt udvalg af aktiviteter tilgængelige på Pine Cliffs Resort.

100 måder at slappe af

Der leveres mere end 100 oplivende behandlinger på RitualSPA Wellness & Beauty Centre. Tilbring afslappede dage med svømning i de fem udendørs pools, læsning i skyggen af fyrreskoven og beundring af de lyserøde klipper mens du går langs milevis af gylden sandstrand. Slap af på gratis liggestole på stranden eller byg sandslotte med børnene.

Lyst til aktivitet?

Porto Pirata børneklubben er et højdepunkt for hele familien, med to piratskibs-legepladser, hoppeborg, børnepool, minigolf og et stort udvalg af overvågede spil for forskellige aldersgrupper. Der er også et ugentligt program med aktiviteter for teenagers.

Fremragende sportsfaciliteter inkluderer Health & Fitness Club og Tennis Academy. Professionelle instruktører er tilgængelige hvis du vil prøve vandski, wakeboarding, kajak, eller surfing. Spil en runde på den prestigefyldte 9-hullers golfbane, plej dine evner på driving range og få tips fra PGA golf pros.

Wi-Fi hotspots findes overalt på hotellet eller gæsterne kan få gratis adgang til internet i business centre. Standard faciliteter inkluderer concierge service, biludlejning, lufthavns transfer og parkering.

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.