Pine Cliffs Hotel, Algarve tilat

Vieraita todella hemmotellaan vaihtoehdoilla Pine Cliffs Hotel, laajalla valikoimalla Pine Cliffs Resort’ssa saatavilla olevia aktiviteettejä.

100 tapaa rentoutua

Yli 100 elvyttävää hoitoa on saatavilla RitualSPA Wellness & Beauty Centre’ssä. Viettäkää vapaa-ajan päiviä uiden viidessä ulkoilma uima-altaassa, lukien mäntymetsän viileässä varjossa ja ihaillen vaaleanpunaisia kallioita kun kävelette kilometrejä pitkällä kultaisen hiekan osuudella. Laiskotelkaa ilmaisilla aurinkotuoleilla rannalla tai tehkää hiekkalinnoja lasten kanssa.

Onko olonne aktiivinen?

Porto Pirata lastenklubi on kohokohta koko perheelle, jossa on kaksi merirosvolaiva leikkikenttää, hyppylinna, lasten uima-allas, minigolf ja laaja valikoima valvottuja pelejä eri ikäryhmille. Aktiviteettien viikottainen ohjelma on myös saatavilla teini-ikäisille.

Erinomaiset urheilutilat sisältävät terveys- ja kuntoiluklubin ja tennisakatemian. Ammattitaitoiset ohjaajat ovat saatavilla jos haluatte kokeilla vesihiihtoa, vesilautailua, melontaa tai lainelautailua. Pelatkaa kierros turmeltumattomalla 9-reiän golfkentällä, parantakaa taitojanne lyöntiharjoituskentällä ja ottakaa pari neuvoa PGA golfammattilaisilta.

Wi-Fi pikayhteydet löytyvät läpi hotellin tai vieraat saavat ilmaisen internet yhteyden liiketoimikeskuksessa. Standardit tilat sisältävät ovenvartijapalvelun, autonvuokrauksen, lentokenttäkuljetukset ja pysäköinnin.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.