Pine Cliffs Hotel, Algarve

Fantastisk beliggende over de okkerfarvede klipper i det sydlige Portugal, er Pine Cliffs Hotel en rigtig juvel. Beliggende i det store Pine Cliffs Resort, og det anerkendte navn sikrer enestående smag, professionelt personale og et væld af spændende aktiviteter for alle aldre.

Storslået traditionel stil

Den imponerende arkitektur på dette 5-stjernede Luxury Collection hotel har en markant maurisk indflydelse, med hvidmalede vægge, lave rundede buer og udsøgte portugisiske fliser. Beliggende på imponerende sandstensklipper over Praia da Falésia, turen til stranden er kun en kort køretur med panoramaliften og du kan tilbringe dovne dage på liggestole, svømme i det indbydende blå hav eller gå en tur til Vilamoura.

Et imponerende tilflugtssted på Algarve

Læs, hvil dig og slap af under den majestætiske parasol af fyrretræer, nyd udsøgt tilberedt køkken og champagnesolnedgange fra hotellets fremragende restauranter og barer. Porto Pirata børnelandsbyen garanterer actionpakket underholdning, mens facilities inkluderer pools, golfbane, RitualSPA center og et bredt udvalg af sport, både i og udenfor vandet.

Pine Cliffs Hotel er et fantastisk sted for en familieferie, firmakonference eller en perfekt weekend udflugt. Opdag dit sted i solen!

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.