Pine Cliffs Hotel, Algarve

Pine Cliffs Hotel ligger høyt over okerfargede klipper sør i Portugal, og er en virkelig perle. Hotellet ligger på den store eiendommen til Pine Cliffs Resort, og det pålitelige navnet garanterer god smak, profesjonell betjening og mange aktivitetsmuligheter for alle aldre.

Storslått og tradisjonell stil

Den imponerende arkitekturen til dette 5-stjerners Luxury Collection-hotellet har en særpreget Moorish-innflytelse, med hvitvaskede vegger, runde portaler og portugisiske fliser. Hotellet ligger på toppen av naturskjønne sandsteinsklipper over Praia da Falésia. Stranden, der du kan tilbringe late dager på solsengen, ligger bare en kort heistur unna. Du kan også svømme i det innbydende blå havet eller spasere til Vilamoura.

Et storslått feriested på Algarve

Les, hvil og slapp av under et tak av furutrær, smak på utsøkte matretter og nyt champagnesolnedganger fra hotellets restauranter og barer. Porto Pirata barnelandsby garanterer spenningsfylte opplevelser, mens fritidsfasiliteter inkluderer svømmebasseng, golfbaner, RitualSPA og et bredt utvalg av sportsaktiviteter, både i og utenfor vannet.

Pine Cliffs Hotel er et fantastisk sted å tilbringe familieferien, forretningskonferansen eller en helgetur. Finn ditt sted i solen!

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.