RitualSPA Wellness & Beauty Centre

Lisätkää elinvoimaanne RitualSPA Wellness & Beauty Centre’ssä. Lisäten lisäannoksen ylellisyyttä käyntiinne Pine Cliffs Hotel, yli 100 erikoistunutta hoitoa on saatavilla, joista monista voi nauttia oman huoneenne yksityisyydessä. Vieraat voivat hyötyä täydellisestä tilavalikoimasta, joka sisältää lämmitetyn sisäaltaan, saunan, höyryhuoneen ja porealtaan, kuten myös kauneushoidot.

Vapauttakaa kehonne stressistä Ylellisen Maailman merkkihieronnalla, tai hemmotelkaa tuoksuhieronnalla, gemoterapialla, refleksologialla, shiatsulla tai syvän kudoksen hoidoilla. Kasvohoidot kaiken tyyppisille ihoille antavat teille säteilevän, valoisan hehkun, kun taas vartalokääreet ja kuorinnat käyttävät aineksien ainutlaatuista yhdistelmää (sisältäen vaniljan, suklaan ja arktiset kasvit) tuottamaan näkyvät tulokset. Aurinkoa edeltävät ja sen jälkeiset rituaalit auttavat pitämään ihonne kosteana ja silkinpehmeänä. Laaja valikoima vartalon kuorintahoitoja ovat myös saatavilla, tarjoten vanhenemista ennaltaehkäiseviä ja erittäin lujittavia etuja. Jotta saavuttaisitte täydellisen rentoutumisen ja hyvinvoinnin olotilan, hoitakaa itseänne puolipäivä paketilla, joka takaa tuntikausia hemmottelua.

RitualSPA on suunniteltu koko perheelle, valikoimalla ravitsevia hoitoja miehille, lapsille, raskaana oleville naisille ja vanhemmille ihmisille. Avioparit ja kuherruskuukaudella olevat voivat myös nauttia romanttisista hieronnoista kahdelle hengelle.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.