RitualSPA Wellness & Beauty Centre

På RitualSPA Wellness & Beauty Centre får man igång sin energi. Här får man extra lyx, förutom den som redan finns på Pine Cliffs Hotel, med över 100 olika behandlingar att välja bland och många går att avnjuta i det egna boendet. Som gäst kan man passa på att testa allt: uppvärmd pool inomhus, bastu, ångrum och bubbelpool, samt skönhetsbehandlingar.

Bli av med stressen i kroppen under en Luxury World-massage, eller pröva på arom-massage, massage med ädelstenar, zonterapi, shiatsu eller djup vävnadsmassage. Ansiktsbehandlingar som anpassas till olika hudtyper, så man ser strålande fräsch ut, och vid kroppsinpackningar och kroppsskrubb används unika kombinationer av ingredienser (som vanilj, choklad och arktiska växter) som ger synligt resultat. Det finns hjälp som tar hand om huden både före och efter solning, för mjuk och skön hud. Flera metoder för kroppsformning finns, utmärkt behandling för ökad fasthet och mot ålderstecken. För att fullständigt hänge sig åt relax och välbefinnande, kan man skämma bort sig själv med ett halvdags-spapaket, med timmar av lyx.

RitualSPA är till för hela familjen och det finns många olika närande behandlingar för män, barn, gravida och äldre. Nygifta och andra par kan också få romantisk par-massage.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.