Restaurant og barer i Funchal, The Vine

 

Uva – Uva restauranten tar sitt navn fra temaet for dette hotellet: vin. Akkurat som vin, jo lenger du sitter ved bordet, jo mer fornøyd blir du med rettene som presenteres for deg. Mens du har fantastisk panoramautsikt over Funchal, blir nyskapende retter som smelter både en moderne presentasjon og typiske smaker fra øya sammen, brakt til bordet.

Terra Lounge – Dekorert med jordnære brune toner, med en slik utforming som får det til å virke som om du er blitt transportert til midten av en vingård, bringer Terra Lounge deg en følelse av velvære, unikt i et hotell. Etter en tur rundt det vakre sentrum av Funchal, som bare ligger noen minutter unna, kan du slappe av i denne baren med en drink og litt snacks. Den er også åpen for frokost, lunsj og middag.

360º – Denne panoramiske baren ved den uendelige kanten av svømmebassenget på taket er perfekt for deg som vil nyte en cocktail ved bassengkanten. En lett middag eller snacks serveres også her, perfekt på midten av dagen, mens solen fortsatt er ute. Når solen går ned, setter byen på lysene og likeså gjør bassenget og 360º, med musikk fra hendene på en DJ på lørdagskveldene, som skaper en romantisk og glamorøs stemning.


Sjekk Prisene og Bestill Online herSkjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.