Spa med vinterapi i Funchal

Den här gudomliga spaanläggningen erbjuder flera olika behandlingar med vinterapi. Det passar naturligtvis utmärkt på en ö där vinet flödar. Det finns flera olika program att välja bland under vistelsen, för att slappna av och för skönhetsbehandling.

På spaanläggningen kan man välja mellan olika program på 1, 2 eller 4 dagar, med behandlingar som Couple’s Retreat, The Vine teaser, Vinopure Detox Program eller Stress Surrender behandling. I samtliga behandlingsformer ingår produkter som kommer från vindruvan.

Det finns behandlingar som ansikts-exfoliering med druvkärnor, fuktighetsbehandling, närande behandling, antirynk-behandling, renande inpackning med vit lera, inpackning för fastare hud, vinbad med röda druvor och andra undergörande behandlingar.

Om man kommer till behandlingen 30 min. innan utsatt tid, får man information om vad anläggningen har att erbjuda och kan man passa på att ta det lugnt i Thermal Garden. The Vine Spa vill vara en speciell plats, där man verkligen kan ta det riktigt lugn och ha det skönt. Skäm bort dig själv och njut av att kunna slappna av från alla spänningar med de fantastiska vinterapibehandlingar, som den här anläggningen erbjuder.

Ta tillfället att pröva på de egenskaper vin-terapi har för avslappning och skönhetsvård.


Se priser och boka online här


Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.