Wijntherapie Spa in Funchal

Deze goddelijke Spa biedt verschillende behandelingen op basis van wijntherapie. In een land dat geroemd wordt om zijn wijn had er geen beter thema kunnen zijn. Er zijn verschillende programma’s waaruit u kunt kiezen, van ontspanning tot verjonging. Alle behandelingen zullen u de nodige energie leveren tijdens uw verblijf in The Vine.

De Spa biedt een 1, 2 of 4-daags programma, met behandelingen zoals de Afzondering voor koppels, de Wijnstokplaaggeest, Vinopure ontwenningsprogramma of de Stressovergave behandelingen, allen met producten gebaseerd op druiven.

Kies voor een gezichtsbehandeling met druivenpitten, een vochtinbrengende behandeling, een verzorgende behandeling, een antirimpel aromatherapie, een zuiverende pakking, een wijnbad met vruchtvlees van rode druiven of andere heerlijke behandelingen.

Kom binnen zo’n 30 minuten voor uw behandeling start, en ontdek alle aanbiedingen van de faciliteiten. U hebt dan ook nog tijd om te genieten van de Thermale tuin, en kunt nog even ontspannen voor uw uurtjes van verzorging van start gaan. The Vine Spa is zich bewust van alle dagelijkse beslommeringen en biedt u een uitvlucht hiervoor aan tijdens uw verblijf. Ontspan en laat al uw spanningen los met de fantastische wijntherapieën die worden aangeboden in deze Spa

Geniet van de therapeutische, ontspannende en anti-verouderende eigenschappen van wijntherapie.


Check tarieven en boek online


Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.