Kamers en suites in The Vine

The Vine hotel onderscheidt zich door het 5-sterrencomfort en faciliteiten, gecombineerd met een verassend interieurdesign. Met grote, gezellige bedden, Egyptisch linnengoed van topkwaliteit, grote foto’s die voor de kleur zorgen in de aankleding en heerlijke badkuipen, zijn deze kamers zeker modern en luxe te noemen!

Superior kamer
U kunt kiezen een 2-persoonsbed of kingsize bed. Deze kamer, in hedendaags design, is voorzien van de laatste technologieën zoals draadloos internet, 32 inch lcd-kabeltelevisie, telefoon, airconditioning en vochtigheidsregelaar, minibar met koelkast, badjassen, slippers en gratis plaatsing van een kinderbedje voor kinderen onder de 3 jaar. De badkamer is origineel ingericht, met luxe toiletartikelen, telefoon, haardroger en aparte douche en toilet.

Deluxe Prestige
Deze kamers zijn gelijk aan de Superior kamers, met de keuze uit een 2-persoonsbed of een kingsize bed. De sobere, maar stijlvolle inrichting bestaat uit een 32 inch lcd- kabeltelevisie, kabelinternet en WIFI, en telefoon. U kunt de luchtvochtigheid en temperatuur zelf regelen, en gebruik maken van de gekoelde minibar. Er zijn badjassen, slippers en de mogelijkheid tot gratis plaatsing van kinderbed. Er zijn luxe toiletartikelen, een haardroger, aparte douche en toilet en een telefoon aanwezig in de badkamer.

Gran Deluxe
Breng de nacht vredig door in een kingsize bed in een Gran Deluxe kamer. Zodra u de kamer met comfortabel zitgedeelte binnenloopt, ervaart u het verfijnde comfort. Deze kamer heeft zowel kabelinternet als toegang tot WiFi, een 32 inch lcd-kabeltelevisie, en telefoon. De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen geregeld worden. U vindt er een gekoelde minibar, badjassen, slippers en mogelijkheid tot het gratis plaatsen van een kinderbed voor kinderen tot 3 jaar. De badkamer heeft een modern ontwerp en beschikt over verschillende toiletartikelen, haardroger, telefoon, bad en aparte douche en toilet.

Junior Suite
Geniet van uw verblijf in de Junior suite, met keuze uit een 2-persoonsbed of kingsize bed. Het is een grote kamer die beschikt over een zit- en werkgedeelte. Nini Andrade Silva kwam met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van design voor deze kamer, met zowel kabelinternet als WiFi, een moderne 32 inch lcd-kabeltelevisie, telefoon, thermostaat, gekoelde minibar, gratis plaatsing van kinderbed voor kinderen tot 3 jaar, badjas en slippers. In de badkamer vindt u een verfijnde selectie toiletartikelen, haardroger, bad en douche, telefoon en apart toilet.

Design Suite
De Design suite is de ultieme luxe kamer. Het biedt veel ruimte met een kingsize bed, en apart woon- en werkgedeelte. Het thematische design brengt u in een hedendaagse omgeving met de meest moderne technologie: 32 inch lcd-scherm met kabeltelevisie en telefoon. Er is een gekoelde minibar, en er zijn badjassen, slippers en gratis plaatsing van een kinderbed voor kinderen tot 3 jaar. De badkamer is origineel van design met luxe toiletartikelen, haardroger, telefoon, zowel een bad als een douche en een apart toilet.Check tarieven en boek onlineKaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.