Møter i Funchal

Dette 5-stjerners hotellet tilbyr et møterom med plass til ca. 100 personer. Den rolige beliggenheten til hotellet fører til flere timer med inspirasjon og får din sammenkomst eller ditt forretningsmøte til å gå som smurt.

Med en sammenhengende utendørs terrasse, kan møtet ditt holdes både innendørs og utendørs. Rommet har et areal på 140 m2, som kan bli satt opp på hvilken som helst måte du måtte trenge. Det er også kostnadsfritt trådløst internett inne på møterommet.

Naturlig lys invaderer rommet, selv om du også kan styre belysning inne med en manuelt kontrollert lysdimmer. Den innebygde prosjektoren, skjerm og lyd gjør at du kan organisere en presentasjon med den mest moderne teknologien. Deilig snacks og drikke serveres også, noe som åpner for en hyggelig pause mellom deler av møtet eller gjenforeningen din, eller uformelle avtale.

The Vine tilbyr en idyllisk beliggenhet for å imponere de andre deltakerne, sammen med god service og moderne fasiliteter, tilbyr de alle nødvendige verktøy for et vellykket møte.

 

Sjekk Prisene og Bestill Online her


Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.